El passat 7 d’abril es va celebrar una nova Jornada EXPERIÈNCIES Invenies.

Una activitat que té per finalitat compartir coneixement amb totes les persones que assisteixen i fer-ne d’ell, una eina diària de millora social!. L’empenta de les persones que van fer les seves presentacions són un exemple per nosaltres! En paraules de Machado: “Caminante no hay camino, se hace camino al andar”
Us deixem alguna foto de les ponents i el ponent i una frase de les aportacions que ens van deixar:
El Lluc Pejó, de la Escuela del Agua de Suez: “Destaco la importància del treball en equip alhora de fer una avaluació de l’SROI”

dsc_0085

La Yanna Stefanu, consultora d’Invenies, “L’SROI per si sol no diu molt, la importància de mesurar-lo és perquè necessitem el relat per conèixer el vertader impacte social”.

dsc_0088
La Núria i la Jessica de Lazzum: “Oferim turisme accessible perquè el que pretenem amb la creació de la nostra starp-up és llançar un projecte emprenedor, amb impacte sobre les persones amb les que convivim”

dsc_0094 dsc_0096

 

 

 

 

 

El Miquel Paladella d’Upsocial: “Necessitem solucions més eficients, eficaces, justes i sostenibles, que puguin ser escalades per arribar als col·lectius vulnerables i a les persones més marginades”

dsc_0080