La 3a edició de Correm Junts amb la discapacitat intel·lectual, Sarrià 2015, una cursa d’una Milla (1.609 metres) es va celebrar el passat diumenge 25  d’octubre al barri de Sarrià de Barcelona, ha superat les expectatives i d’inscripcions i de participació.

Correm Junts és un esdeveniment esportiu de transformació social impulsat per la Fundació Aspasim que té com a objectiu la promoció de la solidaritat conscient i responsable, i d’una participació adaptada a les necessitats de cadascú, garantint així la inclusivitat de la cursa.

La cursa també serveix per recaptar fons que seran destinats a projectes i col·lectius que treballen amb la discapacitat intel·lectual, com els de la Fundació Aspasim. Durant l’acte també hi va haver una cursa per a esportistes professionals, la Milla d’Èlit, que puntua per al campionat d’Espanya.

Finalment, l’esdeveniment també ha comptat amb La Milla Extra – Correm junts que és la donació addicional en solidaritat que es proposa als participants i simpatitzants de La Milla, la recaptació de la qual es destinarà a finançar la construcció de l’actual pista poliesportiva del centre d’Aspasim de Vallvidrera, per la pràctica d’esport adaptat i activitats psicomotrius per a persones amb discapacitats molt greus. Un espai que estarà obert al barri.

Per a Invenies ha estat una experiència extraordinària el poder treballar colze a colze amb l’organització i poder contribuir a l’èxit de la convocatòria.