Els dies 9 i 10 de juliol us oferim un nou taller on s’aprofundirà i s’adquirirà de forma sintètica, conceptes i eines centrals del treball des de l’equitat. De forma teòrica i pràctica – i tenint present les experiències de les persones assistents-, es desenvoluparan les implicacions de les pràctiques i teories feministes i de l’anomenada «perspectiva de gènere» a les nostres entitats (i a la pròpia vida).

A qui es dirigeix:

A persones que treballen en entitats no lucratives, i a d’altres persones vinculades a ENL, ja siguin voluntàries o treballadores remunerades. A consultors i consultores que vulguin aprofundir en la matèria, i a tota aquella persona que treballi o participi en espais de gestió d’allò comú.

No és imprescindible tenir coneixements previs en el tema, però si sensibilitat i disposició a remoure’s.

Objectius:

Contribuir a desenvolupar / introduir la mirada necessària per a treballar des de l’equitat. Al finalitzar el curs, qui participi s’haurà endinsat en conceptes nodals del treball des de l’equitat i haurà tingut la possibilitat d’assolir una major consciència de les implicacions de la perspectiva de gènere (o feminista) a la pròpia pràctica. També haurà pres contacte amb eines i habilitats per a evitar biaixos de gènere en la pròpia feina.

Dates:

Dijous 9 juliol 15,30 a 19,30h
Divendres 10 juliol, de 10 a 14h
Duració: 8 hores

Preu: 130€

Descomptes: 95€ per a persones aturades o voluntàries.

Descarregar programa

Inscriure’s ara (us portarà a una pàgina d’inscripció)