Una vintena d’emprenedors amb projectes empresarials d’impacte social són els escollits per cursar el nou programa d’Emprenedoria Social de Barcelona Activa que imparteix Invenies.

El procés de selecció es va allargar més del que s’esperava perquè, en total, s’han presentat més de 90 projectes, el que representa un èxit de convocatòria tenint en compte que es tracta d’un programa de nova creació.

Entre els projectes escollits, n’hi ha de base tecnològica, d’economia col·laborativa, medi ambiental, de noves metodologies de suport a les persones, i també alguns adreçats a col·lectius amb risc d’exclusió social, malaties mentals, discapacitats. Així mateix, s’han presentat iniciatives empresarials que proposen fórmules adreçades a la població en general de consum solidari, sensibilitzar sobre hàbits alimentaris, o l’autosuficiència (el fes-t’ho tu mateix o co-creem junts) i l’ entorn urbà.

El programa d’Emprenedoria Social va començar les classes el 19 de gener i finalitzarà a finals de maig. Són més de 120 hores entre sessions de formació, tutories i tallers pràctics, a més de sessions de networking, entre d’altres.