Una explicació teòrica però sobretot pràctica de la Llei 11/2018 sobre Auditoria de comptes que exigeix ​​la realització d’un informe no financer que passarà a ser obligatori per a les empreses amb més de 250 treballadors pel tancament de l’exercici econòmic de 2021 i ha de complir els mateixos criteris d’aprovació, dipòsit i publicació que l’informe de gestió. Les dades requereixen també de verificació, en aquest cas, d’una empresa certificadora; haurà d’estar a disposició de el públic al web de l’empresa.

A qui va dirigit

– Empreses amb més de 250 treballadors;

– Advocats mercantilistes; que han de reportar als Consells d’Administració; Junta de Socis o Accionistes la seva aprovació 6 mesos abans de el tancament de l’exercici social i el dipòsit en el Registre Mercantil un mes després de la seva aprovació

– Auditors; Censors de comptes; Economistes que han de realitzar l’Informe

Dia i hora

Dijous, 4 de febrer de 2021 de 16:00 a 17: 00h

Programa

16:00-16:10h  Elena García Directora Comercial de Certificació TÜV Espanya

16:10-17:00h

· Introducció de l’context de l’EINF a càrrec de Prof. Dr. Jordi Martí Pidelaserra, Coordinador de la Secció de Comptabilitat de la Facultat d’Empresa de la UB.

· Explicació de l’eina ESG Rating, per dur a terme el EINF, a càrrec de Josep Maria Caselles, Director General de Invenies.

· Verificació de la Informació No Financera, a càrrec d’Almudena Bouza, Resp. Àrea Tècnica de Sostenibilitat TÜV Rheinland Ibèrica ICT, SA

· Torn de preguntes i respostes.

Ponents

· Prof. Dr. Jordi Martí Pidelaserra, Coordinador de la Secció de Comptabilitat de la Facultat d’Empresa de la UB.

· Josep Maria Caselles, director general de Invenies.

· Almudena Bouza, Resp. Àrea Tècnica de Sostenibilitat de TÜV Rheinland Ibèrica ICT, SA

Inscripció gratuïta

Inscripció (fer click)