Arriba a la seva fi la primera edició del programa d’emprenedoria social impulsat des de Barcelona Activa. Culmina l’etapa de formació, les tutories individuals i les activitats complementàries: dinars i trobades amb altres persones emprenedores o rellevants en el món de l’economia social.

L’equip d’Invenies es sent especialment satisfet per la feina feta i el privilegi d’haver acompanyat en les primeres passes a persones que han posat la seva il·lusió al servei d’una idea de negoci que prioritza l’impacte social i la millora de la societat al benefici econòmic.

Han estat mesos força intensos en els que hem procurat suport – de diferents maneres – a persones que, individualment o en grup, volen crear el seu negoci. S’ha tractat un procés molt interessant, en el que la majoria de casos partien d’una idea gaire bé intuïtiva o d’ensomni, per acabar definint una proposta de servei o producte que atén necessitats reals.

En sentirem a parlar d’ells ben aviat; no pot ser d’altra manera: per la voluntat de ser projectes útils socialment; pel desig d’innovar, de buscar el major impacte social, d’arribar al seu públic objectiu, de fer-ho viable i sostenible econòmicament…

Gràcies per atrevir-vos a somniar un món millor!