Ajuntament d’Igualada

Invenies, en col·laboració amb la Regidoria de promoció econòmica de l’Ajuntament d’Igualada, lidera el projecte Europeu URBACT II de desenvolupament municipal pioner en el camp de la innovació en Salut (Economic Grouth through Local Health & Innovation Strategies).
L’objectiu del treball anomenat 4D CITIES, és identificar el potencial que té l’administració local en la promoció de pràctiques en innovació en el sector de la salut, situant als ciutadans en el centre dels models de desenvolupament sanitari, com a coproductors de la seva salut i alhora afavorint el creixement econòmic a nivell local.
URBACT és un programa d’intercanvi i aprenentatge entre ciutats d’Europa que promou el desenvolupament urbà a partir de polítiques integrades. El programa selecciona ciutats i experts d’arreu de la Unió Europea que tinguin projectes sòlids en l’àmbit social, econòmic o ambiental, creant xarxes temàtiques de ciutats que treballaran de manera conjunta per aprendre i desenvolupar solucions als grans reptes urbans que es plantegen.Les vuit ciutats que formen part de la xarxa europea són: Igualada, Eindhoven, Novara, Leeds, Tartu, Jena, Baia Sprie i Plunge.