INVENES som una empresa orientada a donar suport professional a les organitzacions per assolir els seus objectius socials i incrementar el seu Valor Afegit en termes d’eficàcia i eficiència, mitjançant activitats de consultoria, formació, serveis professionals avançats i projectes d’Innovació Social.

CONSULTORIA SOCIAL

Una consultora social és aquella que centra els esforços en assessorar a altres organitzacions sobre com utilitzar els recursos propis, per tal d’assolir els seus objectius, alhora que millora el seu impacte social.

INNOVADORA

La nostra manera d’encarar els reptes: amb la innovació social busquem millores úniques per a cada organització. No es tracta sempre de trobar idees completament noves, sinó també de saber reorganitzar i aprofitar els recursos ja existents pel desenvolupament de qualsevol organització.

DE FUTUR

El significat d’Invenies -futur del verb llatí Invenio- es tradueix per “trobaràs, descobriràs, allò que ha de venir”. El nostre nom defineix la nostra manera de treballar en la mida que ajudem a les organitzacions a anar més enllà dels seus propis límits.

CONEIXEMENT I INNOVACIÓ

El coneixement és fruit de l’estudi personal i del resultat de l’experiència dels projectes i dels nostres clients

EQUIP DE TREBALL


Som un equip de persones formades en diferents disciplines i amb experiències professionals diverses

ELS 3 PILARS DE LA SOSTENIBILITAT

Concebem la sostenibilitat de les organitzacions sobre 3 pilars: l’econòmic i de gestió, el mediambiental i el social

COM TREBALLEM


Generem valor social amb metodologies que faciliten la innovació.

SEGUEIX-NOS A LES XARXES SOCIALS

ÚLTIMS POSTS

SUBSCRIU-TE AL PUNT D’ACTUALITAT

ACTUALITAT

ELS NOSTRES CLIENTS