EQUIP

Som un equip de professionals multidisciplinars amb un ampli coneixement d’eines, continguts i models de gestió en diversos camps d’especialitat, que ha desenvolupat la seva activitat en organitzacions de diversos àmbits socials i empresarials.

Entre tot l’equip acumulem una bona pila d’anys d’experiència en el camp de la consultoria i de participació en projectes socials de tota mena.

COMITÈ DE DIRECCIÓ

Josep Maria Caselles
Josep Maria CasellesDirector General
Expert en gestió i direcció d’empreses, aporta la seva experiència en organització d’equips i processos a tot Invenies. És un director general que mana des del costat i no des de dalt. Predica l’adhocràcia per organitzar la feina i treballa incansablement amb l’esperança que, algun dia, el caos mundial es podrà ordenar.
Xavier Bretones
Xavier BretonesDirector de màrketing i comunicació
Consultor expert en estratègia comunicativa, la seva formació de psicòleg el fa bon ‘escoltador’. Quan sembla que es dispersa i s’embolica en un garbuix d’idees, sempre n’acaba sortint una proposta soprenent, resultat de la seva capacitat creativa i el seu esperit innovador. Potser aquest anar i venir des de terra ferma als núvols li ve de la seva afició al tennis taula
Joan Josep Rotger
Joan Josep RotgerDirector de gestió del coneixement
Doctor Enginyer Industrial i fa temps que va assumir el repte de treballar amb l’organització de persones. Ve d’una família de mestres i això es nota quan transmet els coneixements d’una feina que l’apassiona. L’estratègia, la innovació i el canvi organitzacional, són les seves especialitats.
Yanna Stefanu
Yanna StefanuDirectora d'estudis i impacte social
Yanna Stefanu. Doctora per la UCA i consultora en marketing i vendes. Actua des de la investigació social i els estudis de mercat, experiència que li agrada compartir amb els seus alumnes de la UB i la UIC. Curiosa per naturalesa, investiga per aprendre i ajudar a les organitzacions a aportar mes al seu

PROFESSIONALS

Joaquim Sabater
Joaquim SabaterPolítiques socials i tercer sector
Gran coneixedor de la realitat social del país i no és dels que s’ho mira des de la distància sinó implicant-se. És fàcil trobar-lo en algun acte, ja que no se’n perd ni un. La planificació estratègica i la millora continua de les organitzacions són les seves principals eines de treball per millorar  la realitat que ens envolta.
Bernat Rotger
Bernat RotgerEstudis i organitzacions
Generós de mena, li agrada compartir tots els seus coneixements: això el fa eficaç i imprescindible en l’equip. Sociòleg de professió, però completament entregat a la tecnología. Discret i tenaç, ràpid en la seva feina, mai deixa ningú  sense resposta o solució. Només el cega i li falta objectivitat amb Badalona, de la que està enamorat, però com que no té remei, li perdonem
Jaume Gené
Jaume GenéFinances i impacte social
Màster en gestió econòmica i financera. Expert professional de llarga trajectòria en imporants empreses, aportant el seu saber fer en  l’administració, la planificació, el control financer i la negociació en les organitzacions. Persona entusiasta que es lleva per sortir a pedalar per la muntanya. D’aquí deu venir la seva iniciativa, tenacitat, adaptació al canvi. Té la capacitat de mirar-se els números com un infant l’aparador d’una gelateria.
Maria Carme Ramírez
Maria Carme RamírezComunicació i relacions públiques
Màster en publicitat i comunicació però filòloga de naixement i d’ànima. Les paraules, el seu significat i l’ús que s’en fa són algunes de les seves dèries. “Multitasquing” empedernida, ho té tot al cap i aplica la innovació en cada tasca que té pel davant. Quan s’estressa, calma els nervis tocant la guitarra
Sergi Rovira
Sergi RoviraMedi Ambient i sostenibilitat
És consultor per al desenvolupament de les organitzacions, i activista a les xarxes socials. Enginyer Responsable i compromès amb l’entorn, treballa en els àmbits de l’estratègia organitzativa i la sostenibilitat ambiental, coherent amb el seu passat escolta.
Mercè Botella
Mercè BotellaEmprenedoria i organitzacions
Psicòloga social de formació. Actualment emprenedora social, impulsora de la cooperativa Eticom Som Connexió. Està convençuda de que la manera més efectiva d’avançar cap un món més sostenible i més just que dignifiqui a les persones passa per transformar el consum i els sistemes de producció. Ha treballat en el món de la consultoria d’organitzacions i gestió d’equips i persones, i ha estat docent de la UOC i la UAB. En els darrers anys s’ha especialitzat en el desenvolupament de les competències emprenedores en el marc del projecte Arrenca a córrer.
Antonio Valdivia
Antonio ValdiviaPlanificació estratègica i comercial
Doctor per la UCA. Li agrada compartir la seva experiència amb empreses com a Consultor i amb alumnes com a professor universitari de diverses institucions. La seva vocació professional és ajudar a les organitzacions en el seu desenvolupament i planificació estratègica des d’una tasca d’acompanyament, li agrada involucrar-se en els projectes en els que hi participa. Coneixedor del món de l’emprenedoria i les pimes a España i Llatinoamèrica.
Elena Fernández
Elena FernándezOrganitzacions i persones
Consultora en desenvolupament d’organitzacions i equips. Especialitzada en la dimensió psico-social de les relacions humanes en entorns professionals. Vol passar discretament perquè a ella li agrada ajudar als altres. Prefereix observar, fins i tot, quan té els ulls tancats, però no és xafarderia, és una habilitat innata: veure, sentir i escoltar més que ningú.

L’equip d’Invenies aportem els perfils professionals i els coneixements necessaris per formar els millors equips de treball possibles per donar resposta a les necessitats del sector.

L’estructura organitzativa d’Invenies combina Àrees de Coneixement amb Àrees de Direcció/Gestió. Aquest sistema, segons l’experiència acumulada fins ara, ens permet obtenir resultats òptims i la plena satisfacció de les organitzacions amb les que treballem.

SEGUEIX-NOS A LES XARXES SOCIALS

ÚLTIMS POSTS

Espais per a la innovació social

febrer 22nd, 2018|0 Comments

Pla Nacional d’empreses i drets humans

novembre 14th, 2017|0 Comments

SUBSCRIU-TE AL PUNT D’ACTUALITAT

SUBSCRIURE’S

ACTUALITAT

Pla Nacional d’empreses i drets humans

novembre 14th, 2017|0 Comments

Harvard Deusto: un article sobre economia circular

novembre 14th, 2017|0 Comments

ELS NOSTRES CLIENTS