EQUIP

Som un equip de professionals multidisciplinars amb un ampli coneixement d’eines, continguts i models de gestió en diversos camps d’especialitat, que ha desenvolupat la seva activitat en organitzacions de diversos àmbits socials i empresarials.

Entre tot l’equip acumulem una bona pila d’anys d’experiència en el camp de la consultoria i de participació en projectes socials de tota mena.

COMITÈ DE DIRECCIÓ

Josep Maria Caselles
Josep Maria CasellesSoci - Director General
Expert en gestió i direcció d’empreses, aporta la seva experiència en organització d’equips i processos a tot Invenies. És un director general que mana des del costat i no des de dalt. Predica l’adhocràcia per organitzar la feina i treballa incansablement amb l’esperança que, algun dia, el caos mundial es podrà ordenar.
Xavier Bretones
Xavier BretonesSoci - Director
Consultor expert en estratègia comunicativa, la seva formació de psicòleg el fa bon ‘escoltador’. Quan sembla que es dispersa i s’embolica en un garbuix d’idees, sempre n’acaba sortint una proposta soprenent, resultat de la seva capacitat creativa i el seu esperit innovador. Potser aquest anar i venir des de terra ferma als núvols li ve de la seva afició al tennis taula
Joan Josep Rotger
Joan Josep RotgerSoci - Director
Doctor Enginyer Industrial i fa temps que va assumir el repte de treballar amb l’organització de persones. Ve d’una família de mestres i això es nota quan transmet els coneixements d’una feina que l’apassiona. L’estratègia, la innovació i el canvi organitzacional, són les seves especialitats.
Yanna Stefanu
Yanna StefanuSòcia - Directora
Yanna Stefanu. Doctora per la UCA i consultora en marketing i vendes. Actua des de la investigació social i els estudis de mercat, experiència que li agrada compartir amb els seus alumnes de la UB i la UIC. Curiosa per naturalesa, investiga per aprendre i ajudar a les organitzacions a aportar mes al seu

PROFESSIONALS

Mercè Botella
Mercè BotellaConsultora
Psicòloga social de formació. Actualment emprenedora social, impulsora de la cooperativa Eticom Som Connexió. Està convençuda de que la manera més efectiva d’avançar cap un món més sostenible i més just que dignifiqui a les persones passa per transformar el consum i els sistemes de producció. Ha treballat en el món de la consultoria d’organitzacions i gestió d’equips i persones, i ha estat docent de la UOC i la UAB. En els darrers anys s’ha especialitzat en el desenvolupament de les competències emprenedores en el marc del projecte Arrenca a córrer.
Betlem Cañizar Bel
Betlem Cañizar BelConsultora
Especialista en associacionisme, participació, feminisme i polítiques d’igualtat d’oportunitats, és polivalent per experiència i per desig. Avança amb el convenciment de que sense les dones, no hi ha revolució, i que aquell món millor que desitgem només serà possible en una societat construïda entre iguals.
Olga Castro
Olga CastroConsultora
Experta en gestió de processos i en la implantació de normes de qualitat EFQM. Llicenciada en ciències físiques i màster en gestió de la Qualitat. Desborda pel seu tracte afable i divertit. És realment una persona social i sociable. El seu riure se t’encomana i la seva humanitat et captiva de tal manera, que no dubtaràs a convidar-la a prendre un cafè
Elena Fernández
Elena FernándezConsultora
Consultora en desenvolupament d’organitzacions i equips. Especialitzada en la dimensió psico-social de les relacions humanes en entorns professionals. Vol passar discretament perquè a ella li agrada ajudar als altres. Prefereix observar, fins i tot, quan té els ulls tancats, però no és xafarderia, és una habilitat innata: veure, sentir i escoltar més que ningú.
Jaume Gené
Jaume GenéConsultor
Màster en gestió econòmica i financera. Expert professional de llarga trajectòria en imporants empreses, aportant el seu saber fer en  l’administració, la planificació, el control financer i la negociació en les organitzacions. Persona entusiasta que es lleva per sortir a pedalar per la muntanya. D’aquí deu venir la seva iniciativa, tenacitat, adaptació al canvi. Té la capacitat de mirar-se els números com un infant l’aparador d’una gelateria.
Bernat Rotger
Bernat RotgerSoci - Consultor
Generós de mena, li agrada compartir tots els seus coneixements: això el fa eficaç i imprescindible en l’equip. Sociòleg de professió, però completament entregat a la tecnología. Discret i tenaç, ràpid en la seva feina, mai deixa ningú  sense resposta o solució. Només el cega i li falta objectivitat amb Badalona, de la que està enamorat, però com que no té remei, li perdonem
Maria Carme Ramírez
Maria Carme RamírezConsultora
Màster en publicitat i comunicació però filòloga de naixement i d’ànima. Les paraules, el seu significat i l’ús que s’en fa són algunes de les seves dèries. “Multitasquing” empedernida, ho té tot al cap i aplica la innovació en cada tasca que té pel davant. Quan s’estressa, calma els nervis tocant la guitarra
Sergi Rovira
Sergi RoviraConsultor
És consultor per al desenvolupament de les organitzacions, i activista a les xarxes socials. Enginyer Responsable i compromès amb l’entorn, treballa en els àmbits de l’estratègia organitzativa i la sostenibilitat ambiental, coherent amb el seu passat escolta.
Joaquim Sabater
Joaquim SabaterSoci - Consultor
Gran coneixedor de la realitat social del país i no és dels que s’ho mira des de la distància sinó implicant-se. És fàcil trobar-lo en algun acte, ja que no se’n perd ni un. La planificació estratègica i la millora continua de les organitzacions són les seves principals eines de treball per millorar  la realitat que ens envolta.
Antonio Valdivia
Antonio ValdiviaConsultor
Doctor per la UCA. Li agrada compartir la seva experiència amb empreses com a Consultor i amb alumnes com a professor universitari de diverses institucions. La seva vocació professional és ajudar a les organitzacions en el seu desenvolupament i planificació estratègica des d’una tasca d’acompanyament, li agrada involucrar-se en els projectes en els que hi participa. Coneixedor del món de l’emprenedoria i les pimes a España i Llatinoamèrica.
Joffre Villanueva
Joffre VillanuevaConsultor
Vinculat de sempre a moviments d’educació popular, ha estat President del Consell de la Joventut de Barcelona i Secretari General del Moviment Laic i Progressista. A les xarxes socials exerceix el seu activisme a base d’ironia opinant sobre temes seriosos sense perdre el sentit de l’humor. És politòleg de formació i no defuig una bona conversa, però la seva veritable preocupació és que el llegir no li faci perdre l’escriure.

L’equip d’Invenies aportem els perfils professionals i els coneixements necessaris per formar els millors equips de treball possibles per donar resposta a les necessitats del sector.

L’estructura organitzativa d’Invenies combina Àrees de Coneixement amb Àrees de Direcció/Gestió. Aquest sistema, segons l’experiència acumulada fins ara, ens permet obtenir resultats òptims i la plena satisfacció de les organitzacions amb les que treballem.

SEGUEIX-NOS A LES XARXES SOCIALS

ÚLTIMS POSTS

Innovar d’una altra manera

març 28th, 2017|0 Comments

SUBSCRIU-TE AL PUNT D’ACTUALITAT

SUBSCRIURE’S

ACTUALITAT

ELS NOSTRES CLIENTS