EQUIP

Un caràcter proper i amable ens caracteritza. Ens involucrem sempre al màxim en cada projecte, i intentem esprémer tots els recursos de les organitzacions per convertir-les en referents del seu sector, per la seva aportació social.

Ens defineix la paraula multidisciplinari, pel fet de que som un equip que compte amb persones formades en diferents disciplines i amb experiències professionals diverses. El coneixement previ de cadascun de nosaltres, tant d’eines, com en continguts i models de gestió, ens avala en el camp de la consultoria social.

COMITÈ DE DIRECCIÓ

Josep Maria Caselles
Josep Maria CasellesDirector General
Expert en gestió i direcció d’empreses, aporta la seva experiència en organització d’equips i processos a tot Invenies. És un director general que mana des del costat i no des de dalt. Predica l’adhocràcia per organitzar la feina i treballa incansablement amb l’esperança que, algun dia, el caos mundial es podrà ordenar.
Xavier Bretones
Xavier BretonesDirector de màrketing i comunicació
Consultor expert en estratègia comunicativa, la seva formació de psicòleg el fa bon ‘escoltador’. Quan sembla que es dispersa i s’embolica en un garbuix d’idees, sempre n’acaba sortint una proposta sorprenent, resultat de la seva capacitat creativa i el seu esperit innovador. Potser aquest anar i venir des de terra ferma als núvols li ve de la seva afició al tennis taula.
Joan Josep Rotger
Joan Josep RotgerDirector de gestió del coneixement
Doctor Enginyer Industrial i fa temps que va assumir el repte de treballar amb l’organització de persones. Ve d’una família de mestres i això es nota quan transmet els coneixements d’una feina que l’apassiona. L’estratègia, la innovació i el canvi organitzacional, són les seves especialitats.

PROFESSIONALS

Bernat Rotger
Bernat RotgerEstudis i organitzacions
Generós de mena, li agrada compartir tots els seus coneixements: això el fa eficaç i imprescindible en l’equip. Sociòleg de professió, però completament entregat a la tecnología. Discret i tenaç, ràpid en la seva feina, mai deixa ningú  sense resposta o solució. Només el cega i li falta objectivitat amb Badalona, de la que està enamorat, però com que no té remei, li perdonem.
Jaume Gené
Jaume GenéFinances i impacte social
Màster en gestió econòmica i financera. Expert professional de llarga trajectòria en imporants empreses, aportant el seu saber fer en  l’administració, la planificació, el control financer i la negociació en les organitzacions. Persona entusiasta que es lleva per sortir a pedalar per la muntanya. D’aquí deu venir la seva iniciativa, tenacitat, adaptació al canvi. Té la capacitat de mirar-se els números com un infant l’aparador d’una gelateria.
Maria Carme Ramírez
Maria Carme RamírezComunicació i relacions públiques
Màster en publicitat i comunicació però filòloga de naixement i d’ànima. Les paraules, el seu significat i l’ús que s’en fa són algunes de les seves dèries. “Multitasquing” empedernida, ho té tot al cap i aplica la innovació en cada tasca que té pel davant. Quan s’estressa, calma els nervis tocant la guitarra.
Josep Maria Altafaja
Josep Maria AltafajaServei al client
Comercial de professió i per passió. Li agrada parlar amb tothom de forma amable i distesa. L’interessa qualsevol tema i persona. Pots mantenir amb ell una conversa del més inversemblant i sempre té consells i idees per aportar: potser el fet de ser Coach hi té alguna cosa a veure. A casa també compte amb un valuós suport per saber quin és “el camí a seguir”.
Anna Cebrián
Anna CebriánMedi ambient i sostenibilitat
Científica apassionada. Llicenciada en Química i Doctora en Bioinformàtica. L’interessa Zero Waste i s’involucra en l’Economia Circular, els ODS, la sostenibilitat, el mediambient i els sistemes de gestió. Aventurera. Viatgera compulsiva: ha aguantat dos mesos sobre una moto. Li agrada el contacte amb el medi ambient per conèixer més i aportar l’experiència als nostres clients. Ben segur que l’augment de la família farà que s’impliqui, encara més, en els ODS com a solució per un futur millor.
Marciléia Ferreira
Marciléia FerreiraMarketing
Després d’estudiar Comerç Internacional, va descobrir un món anomenat Màrqueting, que ara explora amb interès. Estar a la natura l’apassiona i potser per això, en els seus viatges, sempre la fotografia amb la càmera i la precisió d’una professional. Detallista i observadora, és una treballadora nata. Inquieta; pregunta; aprèn i aporta solucions. Els idiomes l’apassionen tant com el menjar.
Orgullosa de la receptivitat i la diversitat cultural i natural del país d’origen, Brasil. Li agrada viatjar i conèixer aquesta part del món, on ara tenim la sort que estigui.
Yanna Stefanu
Yanna StefanuEstudis i impacte social
Doctora per la UCA i consultora en marketing i vendes. Actua des de la investigació social i els estudis de mercat, experiència que li agrada compartir amb els seus alumnes de la UB i la UIC. Curiosa per naturalesa, investiga per aprendre i ajudar a les organitzacions a anar més enllà.
David Miguel Cuevas
David Miguel CuevasComunicació
Llicenciat en Ciències i Tècniques de la Comunicació. Li encanta estar amb les persones i ser un receptor d’idees i emocions, per donar-li forma amb les paraules. Treballador analític, constant i sensible. Creatiu per naturalesa. Li agrada i facilita el treball en equip: Sap escoltar i aporta dades que ningú no ha destacat. Somniador implacable: voleu obrir canals per humanitzar el punt de vista de les persones, respectant la seva individualitat. Enamorat dels animals, la música, el ball i les plantes.
Eva Costa
Eva CostaOrganitzacions i persones
Tècnica de Recursos Humans. Constant i atenta en la seva feina. La seva pausa i el saber escoltar fins el final la fan apte per un bon intercanvi d’idees o una bona conversa (a Madrid, on viu es fa sempre la voltant d’una taula i un aperitiu). Potser per això té tantes amistats allà on ha treballat o residit.
Sergi Rovira
Sergi RoviraMedi Ambient i sostenibilitat
És consultor per al desenvolupament de les organitzacions, i activista a les xarxes socials. Enginyer Responsable i compromès amb l’entorn, treballa en els àmbits de l’estratègia organitzativa i la sostenibilitat ambiental, coherent amb el seu passat escolta.

L’equip d’Invenies aportem els perfils professionals i els coneixements necessaris per formar els millors equips de treball possibles per donar resposta a les necessitats del sector.

L’estructura organitzativa d’Invenies combina Àrees de Coneixement amb Àrees de Direcció/Gestió. Aquest sistema, segons l’experiència acumulada fins ara, ens permet obtenir resultats òptims i la plena satisfacció de les organitzacions amb les que treballem.

SEGUEIX-NOS A LES XARXES SOCIALS

ÚLTIMS POSTS

SUBSCRIU-TE AL PUNT D’ACTUALITAT

ACTUALITAT

ELS NOSTRES CLIENTS