Albert Miralles Albert VenturaPenyaEls jugadors i l’equip tècnic de la Penya han donat tot el seu suport a la campanya #josóccapaç, impulsada per la Fundació Badalona Capaç a les xarxes socials per a recaptar fons a través d’internet per a una nova sala multisensorial, amb un objectiu de 8.000€ , una campanya creada per Invenies.

La campanya proposa que les persones es facin fotografies amb el cartell #josóccapaç i que la compateixin a les seves xarxes socials amb aquesta mateixa etiqueta.

Els jugadors i tècnics, encapçalats per l’entrenador Salva Maldonado, persona que coneix molt bé el món de la discapacitat badalonina, van fer-se les fotografies amb el rètol per mostrar el seu suport a aquesta campanya que recollir dinars per la nova sala d’estimulació multisensorial que necessita la Fundació Badalona Capaç.

Per a Laia Sabater, de l’equip de Comunicació d’Invenies, “la utilització de les xarxes socials permet a la ciutadania donar suport a causes solidàries com aquesta, sigui fent el seu donatiu, sigui compartint la seva imatge amb l’etiqueta #josóccapaç”

La sala d’estimulació multisensorial està destinada a aportar a les persones amb discapacitat o amb necessitats de suport generalitzat (dificultats de llenguatge, comunicació, neurològics, físics…) un espai d’estimulació, de treball i també lúdic i de joc en el que es treballa mitjançant el desenvolupament dels sentits: visuals, auditius, olfactoris i gustatius.

Una fundació al servei dels badalonins

La Fundació Badalona Capaç és una entitat sense ànim de lucre que vetlla per la millora de la qualitat de vida, la inclusió i la igualtat d’oportunitats de les persones amb discapacitat i atén a les persones amb discapacitat intel·lectual de l’àrea de Badalona i entorn per afavorir la seva inclusió en tots els àmbits de la vida.

Badalona Capaç realitza activitats d’atenció a més de 400 persones gràcies a un equip de 70 professionals, a més d’oferir suport i formació a la persona i les famílies.

Fes la teva col·laboració aquí