EQUIP

Un caràcter proper i amable ens caracteritza. Ens involucrem sempre al màxim en cada projecte, i intentem esprémer tots els recursos de les organitzacions per convertir-les en referents del seu sector, per la seva aportació social.

Ens defineix la paraula multidisciplinari, pel fet de que som un equip que compte amb persones formades en diferents disciplines i amb experiències professionals diverses. El coneixement previ de cadascun de nosaltres, tant d’eines, com en continguts i models de gestió, ens avala en el camp de la consultoria social.

COMITÈ DE DIRECCIÓ

Josep Maria Caselles
Josep Maria CasellesDirector General
Expert en gestió i direcció d’empreses, aporta la seva experiència en organització d’equips i processos a tot Invenies. És un director general que mana des del costat i no des de dalt. Predica l’adhocràcia per organitzar la feina i treballa incansablement amb l’esperança que, algun dia, el caos mundial es podrà ordenar.
Xavier Bretones
Xavier BretonesDirector de màrketing i comunicació
Consultor expert en estratègia comunicativa, la seva formació de psicòleg el fa bon ‘escoltador’. Quan sembla que es dispersa i s’embolica en un garbuix d’idees, sempre n’acaba sortint una proposta sorprenent, resultat de la seva capacitat creativa i el seu esperit innovador. Potser aquest anar i venir des de terra ferma als núvols li ve de la seva afició al tennis taula.
Joan Josep Rotger
Joan Josep RotgerDirector de gestió del coneixement
Doctor Enginyer Industrial i fa temps que va assumir el repte de treballar amb l’organització de persones. Ve d’una família de mestres i això es nota quan transmet els coneixements d’una feina que l’apassiona. L’estratègia, la innovació i el canvi organitzacional, són les seves especialitats.
Yanna Stefanu
Yanna StefanuDirectora d'estudis i impacte social
Yanna Stefanu. Doctora per la UCA i consultora en marketing i vendes. Actua des de la investigació social i els estudis de mercat, experiència que li agrada compartir amb els seus alumnes de la UB i la UIC. Curiosa per naturalesa, investiga per aprendre i ajudar a les organitzacions a anar més enllà.

PROFESSIONALS

Joaquim Sabater
Joaquim SabaterPolítiques socials i tercer sector
Gran coneixedor de la realitat social del país i no és dels que s’ho mira des de la distància sinó implicant-se. És fàcil trobar-lo en algun acte, ja que no se’n perd ni un. La planificació estratègica i la millora continua de les organitzacions són les seves principals eines de treball per millorar  la realitat que ens envolta.
Bernat Rotger
Bernat RotgerEstudis i organitzacions
Generós de mena, li agrada compartir tots els seus coneixements: això el fa eficaç i imprescindible en l’equip. Sociòleg de professió, però completament entregat a la tecnología. Discret i tenaç, ràpid en la seva feina, mai deixa ningú  sense resposta o solució. Només el cega i li falta objectivitat amb Badalona, de la que està enamorat, però com que no té remei, li perdonem.
Jaume Gené
Jaume GenéFinances i impacte social
Màster en gestió econòmica i financera. Expert professional de llarga trajectòria en imporants empreses, aportant el seu saber fer en  l’administració, la planificació, el control financer i la negociació en les organitzacions. Persona entusiasta que es lleva per sortir a pedalar per la muntanya. D’aquí deu venir la seva iniciativa, tenacitat, adaptació al canvi. Té la capacitat de mirar-se els números com un infant l’aparador d’una gelateria.
Maria Carme Ramírez
Maria Carme RamírezComunicació i relacions públiques
Màster en publicitat i comunicació però filòloga de naixement i d’ànima. Les paraules, el seu significat i l’ús que s’en fa són algunes de les seves dèries. “Multitasquing” empedernida, ho té tot al cap i aplica la innovació en cada tasca que té pel davant. Quan s’estressa, calma els nervis tocant la guitarra.
Josep Maria Altafaja
Josep Maria AltafajaServei al client
Comercial de professió i per passió. Li agrada parlar amb tothom de forma amable i distesa. L’interessa qualsevol tema i persona. Pots mantenir amb ell una conversa del més inversemblant i sempre té consells i idees per aportar: potser el fet de ser Coach hi té alguna cosa a veure. A casa també compte amb un valuós suport per saber quin és “el camí a seguir”.
Eva Costa
Eva CostaOrganitzacions i persones
Tècnica de Recursos Humans. Constant i atenta en la seva feina. La seva pausa i el saber escoltar fins el final la fan apte per un bon intercanvi d’idees o una bona conversa (a Madrid, on viu es fa sempre la voltant d’una taula i un aperitiu). Potser per això té tantes amistats allà on ha treballat o residit.
Sergi Rovira
Sergi RoviraMedi Ambient i sostenibilitat
És consultor per al desenvolupament de les organitzacions, i activista a les xarxes socials. Enginyer Responsable i compromès amb l’entorn, treballa en els àmbits de l’estratègia organitzativa i la sostenibilitat ambiental, coherent amb el seu passat escolta.
Antonio Valdivia
Antonio ValdiviaPlanificació estratègica i comercial
Doctor per la UCA. Li agrada compartir la seva experiència amb empreses com a Consultor i amb alumnes com a professor universitari de diverses institucions. La seva vocació professional és ajudar a les organitzacions en el seu desenvolupament i planificació estratègica des d’una tasca d’acompanyament, li agrada involucrar-se en els projectes en els que hi participa.

L’equip d’Invenies aportem els perfils professionals i els coneixements necessaris per formar els millors equips de treball possibles per donar resposta a les necessitats del sector.

L’estructura organitzativa d’Invenies combina Àrees de Coneixement amb Àrees de Direcció/Gestió. Aquest sistema, segons l’experiència acumulada fins ara, ens permet obtenir resultats òptims i la plena satisfacció de les organitzacions amb les que treballem.

SEGUEIX-NOS A LES XARXES SOCIALS

ÚLTIMS POSTS

SUBSCRIU-TE AL PUNT D’ACTUALITAT

ACTUALITAT

ELS NOSTRES CLIENTS